top of page
  • Forfatterens bildePetter K

– Etter 30 år har jeg endelig fått orden i klærne!

Oppdatert: 3. jul. 2023


Organisert klesskap

Vår samarbeidspartner Astri Thomas hjalp Marianne med å sortere klærne og sette sammen antrekk.

Med ulike jobber som lastebilsjåførlærer og dyretolk, i tillegg til å ha vært i en lengre sykdomsperiode, med vektoppgang og deretter nedgang, hadde kaoset av klær økt i klesskapene til Marianne (45) fra Skjetten over tid. Dette førte til at Marianne til slutt følte at det ble et uoverkommelig prosjekt å rydde opp i. Hun bestemte seg derfor for å kontakte Bod og Bedring.Marianne har etter 30 år endelig fått orden i garderobeskapene sine.

Til dette ryddeprosjektet tok vi med oss vår samarbeidspartner Astri Thomas, Norges mest kjente spesialist på farge- og stil-analyse. Skuffer og skap ble tømt for klær og videre ble de sortert. Deretter gikk Marianne og Astri sammen for å finne ut hvilken stil, og hva slags linjer og farger som passet Marianne best, og ut ifra dette satte de sammen flotte og komplette antrekk. Mange av klærne som Marianne valgte å beholde ble farget, og hun har nå en garderobe som matcher den fargerike, sprudlende og positive personligheten hun har. Bod og Bedring tømte og vasket garderobeskapene og ryddet på plass igjen de ferdig sorterte klærne.Mange av klærne Marianne valgte å beholde ble farget og passer nå perfekt inn i den fargerike garderoben hennes.

I etterkant inviterte Marianne venner og bekjente til klessalg i stuen sin, hvor hun solgte de overflødige klærne hun ikke lenger hadde bruk for. Det som ikke ble solgt ble kjørt til gjenbruksstasjonen.

«Etter 30 år har jeg endelig fått orden i klærne! Ved hjelp av Bod og Bedring er nå skapet fullt av ferdige antrekk som passer både i størrelse, fasong og farger – med matchende sko, vesker og smykker. Jeg anbefaler Bod og Bedring til alle som trenger å få orden i klærne sine!».Bod og Bedring – rydder deg fri!

147 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page