top of page
  • Forfatterens bildePetter K

Etter 90 år ble det orden i kjelleren

Oppdatert: 29. jun. 2023


Før og etter


«Jeg har en kjeller som ikke har vært tom på 90 år. Jeg har ryddet, men kommer aldri skikkelig igjennom alt. Nå har det gått flere år uten at jeg har gjort noe særlig. Jeg har målt opp hyllene, men jeg har ikke orket å reise til IKEA for å kjøpe de kassene som jeg trenger. Jeg sier som Peer Gynt: Ja, tænke det; ønske det; ville det med; – -men gjøre det! Nej; det skjønner jeg ikke! Men så oppdaget jeg BOD OG BEDRING! Hvilken lykke, for da fikk jeg hjelp til gjennomføringen! Anne Brit kjøpte kasser på IKEA, vasket og organiserte det som jeg ville beholde. Vi arbeidet sammen og det var et meget hyggelig samarbeid. Jeg ser frem til jeg skal bruke BOD OG BEDRING på nytt.»


– Elisabeth Holter, Smestad


BOD OG BEDRING – vi rydder deg fri!

16 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page