top of page
Søk
  • Forfatterens bildePetter K

Før og etter på Tåsen – del 2

Oppdatert: 16. okt. 2019


FØR

ETTER

I villaen på Tåsen jobber vi fortsatt med å rydde i den store kjelleren. I del 1 (forrige innlegg) så tømte vi den store overfylte "katastrofe-boden" og familien fikk et splitter nytt ungdomsrom. Oppbevaringshyllene vi fjernet fra dette rommet satte vi opp i denne lange gangen med utgang mot hagen. Simsalabim! Her har familien fått ny bod! Syv store lass er foreløpig kjørt til gjenbruksstasjonen, og uttstyr til en stor familie med fire gutter har fått plass i ryddige, gjennomsiktige og merkede plastkasser og esker. Vintersko, sommersko, sportssko, en minnekasse med tegninger og skolesaker til hver gutt, sportsutstyr, bilder og verktøy er nå lette å finne.

BOD OG BEDRING - fra rot til trivsel!

19 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bod og Bedring er stolte og glade over fin firesiders reportasje i ukebladet Hjemmet (nr. 15, 2022). Her finner du 10 gode tips til hvordan man innreder en liten leilighet.

I uke 34 publiserte Hjemmet en 6 sider lang reportasje om rydding der gründer av Bod og Bedring, Anne Brit Storvik ble intervjuet. Temaet var rimelig forvandling, interiørtips og gode råd for ryddig.

bottom of page