top of page
  • Forfatterens bildePetter K

Familie på Bjørndal tok kontroll over uteboden

Oppdatert: 3. jul. 2023Boden som tidligere var et eneste stort kaos er nå blitt en ryddig og organisert bod.

Eierne av denne boden på Bjørndal har en travel hverdag med krevende jobber og aktive barn i ulike aldre. Uteboden som tidligere var i fin form, inneholdt hageredskaper, frø, gjødsel, rengjøringsmidler, utstyr til bilvask, verktøy, private papirer, minner – og ikke minst mor i husets store reservoar av kaffekanner, tallerkener, vaffeljern og tilbehør til diverse arrangementer. 


Tidligere var det enkelt for familien å finne frem til det de hadde behov for i boden, men nå hadde blant annet maling og oppussingsutstyr fra siste oppussingsrunde tatt over absolutt alt av gulvplass og mer til. Og da det likevel var blitt et kaos der inne, ble det det til slutt slik at både flagg fra 17. mai og tørkestativ ble kastet på toppen av haugen mens familien krysset fingrene for at døren fortsatt kunne lukkes. Til slutt endte det med at det ikke lenger var mulig å gå inn i boden for å hente ting uten å bli frustrert og samtidig bruke lang tid på å finne frem. Uteboden bidro nå til en følelse av kaos og mangel på kontroll i hverdagen. 


Bod og Bedring ble kontaktet, og det første vi gjorde var å tømme boden i tillegg til å vaske den. Videre ble bodens innhold grovsorterte i kategoriene «Beholde» og «Gi videre/kastes?». Deretter kontrollerte familien disse haugene da de kom hjem fra jobb. Morgenen etter kom Bod og Bedring tilbake og sorterte bodens gjenværende innhold nøye. Alt fra maleutstyr til hageredskaper og vaskeutstyr til bil ble kategorisert og lagt i merkede plastkasser som nå fikk sin egen, faste plass i boden. 


Underveis: Bodens innhold ble sortert i kategorier «Beholde?» og «Gi videre/kaste?»

Kundens tilbakemelding var ”Veldig bra!!! Tommel-opp!», og nå kan familien enkelt finne frem i boden og bruke tid på helt andre ting.


Ryddehjelp Oslo bod
Innholdet i boden har nå blitt sortert og plassert i merkede plastbokser som har sin egen plass i boden. 

Bod og Bedring – rydder deg fri!

63 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page