top of page
  • post95057

Møt vårt ryddeteam

Oppdatert: 3. nov. 2023

Bod og Bedring har vokst mye den siste tiden, og vi har fått noen nye medlemmer på teamet. Fra venstre: Anne Brit, Jenny, Amanda og Anine. Vil du bli litt bedre kjent med oss og hvordan vi jobber? Les videre!


Fra venstre: Anne Brit, Jenny, Amanda og Anine


Her er vi, en gjeng med ryddeglade og engasjerte jenter som brenner for organisasjon og orden. Vi kommer alle fra ulike bakgrunner, men det vi har felles er gleden av å hjelpe andre få orden i sysakene sine, og vi er så takknemlige for å kunne kalle dette jobben vår.


Vi liker naturligvis alle å rydde og finne faste plasser til ting og tang, men det er de nære kunderelasjonene som virkelig betyr noe. Det å hjelpe andre se verdien i et strukturert hjem der man kun eier det som gjør en lykkelig er for oss gull verdt, og vi ser gang på gang hvordan andres liv blir transformert med litt profesjonell ryddehjelp.


Vi har jobbet med alle slags kunder, og vet at dere er forskjellige og har ulike behov. Vi er derfor ekstremt opptatt av å bli godt kjent med deg før vi setter i gang en ryddeprosess. Det er utrolig viktig for oss å sette oss inn i din hverdag og rutiner, samt dine utfordringer når det kommer til rydding. Ingen er like, og vår ryddemetode må derfor tilpasses hver enkelt.


Det som er felles for alle kunder vi jobber med er at vi gjør det på dine premisser, og kommer med råd og veiledning hele veien som passer for hver enkelt. For noen betyr det å rydde hele hjemmet over en intensiv periode på to uker, mens for andre er prosessen litt langsommere der vi tar det steg for steg i kundens tempo. Det å skulle gå gjennom alle sine eiendeler og vurdere hva som skal beholdes og ikke, hvor ting skal plasseres og hvordan man ønsker å oppbevare det kan være en krevende prosess, både fysisk og mentalt, og vi er her for å støtte deg gjennom hele ryddereisen.


Noen kunder finner det lett å opprettholde orden og system lenge etter vi har dratt, mens andre ønsker oppfølging fra tid til annen. Vi gir deg uansett et solid utgangspunkt til å skulle klare å holde det ryddig på egenhånd, og ser av erfaring at mange endrer sine ryddemønstre til det bedre, etter de opplever hvor deilig det er å ha alt på plass. Kan vi motivere deg til et enklere liv med mindre leting og konstant ubehag rundt rotete rom og skuffer har vi gjort jobben vår, og dette er vår hovedmotivasjon som profesjonelle organiserere!


Bod og Bedring - fra rot til trivsel<3

37 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page