top of page
KUNDEOMTALER

Er du usikker på om dette er noe for deg? Les tilbakemeldinger fra våre tidligere kunder:

Synnøve, Slemdal

29.April 2024

Bod og Bedring sørget for at flytteprosessen gikk helt smertefri! Anne Brit hjalp meg med å flytte fra mitt gamle, store hus til en mindre leilighet. Alt jeg eide ble sortert og pakket ned, lagt ut på Finn.no eller kjørt på gjenbruksstasjon. Anne Brit laget en plan for oppussingen og innredningen basert på de tingene jeg allerede hadde og var glad i. Hun malte opp forskjellige fargeprøver på veggene, hadde møter med håndverkere, anbefalte flyttebyrå og organiserte og ledet flytteprosessen der også mine barn og venner deltok. Anne Brit har også hjulpet meg med å organisere tingene mine i skap og skuffer, slik at det er lett å finne frem. Jeg hadde gruet meg veldig til å flytte, men med Anne Brits hjelp kunne jeg ikke ha vært mer fornøyd! Jeg anbefaler Bod og Bedring til alle som skal flytte!

Gunn, Smedstad

15.Aug 2023

Loft, kjeller og garasje ble ryddet. Bog og Bedring la ut møbler på Finn.no og leverte saker på gjenbruksstasjon og loppemarked. Deretter ble stue og gang ommøblert og stylet. Resultatet var magisk! For første gang føles det romslig og hjemmekoselig hos oss. Og jeg har i tillegg god samvittighet for både miljøet og pengeboka.

Hanne, Smestad

10.Aug 2023

Kjære Anne Brit. Jeg opplever en slik stille, gjennomstrømmende lykke når jeg går gjennom huset mitt. Det er usigelig deilig at alt er så ryddig. Har sikkert vært inne i kjøleskapet 15 ganger, bare for å nyte synet. Soverommene lukter friskt. Skrivestuen min står der og bare venter. Det aller meste er på stell i alle rom. Tusen, tusen takk for en kjempeinnsats.

Sigrid, Blindern

17.Jul 2023

Når du har innsett at oppgaven å rydde selv på loft, kjeller, boder og skap er for stor, så ta kontakt med Bod og Bedring. Jeg har fått et nytt liv:))

Elisabeth, Smestad

04.Jun 2023

Jeg har en kjeller som ikke har vært tom på 90 år. Jeg har ryddet, men kommer aldri skikkelig igjennom alt. Nå har det gått flere år uten at jeg har gjort noe særlig. Jeg har målt opp hyllene, men jeg har ikke orket å reise til IKEA for å kjøpe de kassene som jeg trenger. Jeg sier som Peer Gynt: Ja, tænke det; ønske det; ville det med; – – men gjøre det! Nej; det skjønner jeg ikke!

Men så oppdaget jeg Bod og Bedring! Hvilken lykke, for da fikk jeg hjelp til gjennomføringen! Anne Brit kjøpte kasser på IKEA, vasket og organiserte det som jeg ville beholde. Vi arbeidet sammen og det var et meget hyggelig samarbeid. Jeg har fortalt om og anbefalt Bod og Bedring til mange av mine venner og bekjente. Anne Brit kan gjøre mye og hun kan gjøre lite, hun er meget fleksibel i samarbeidet. Jeg ser frem til jeg skal bruke Anne Brit på nytt.

Cathrine, Fagerborg

11.Apr 2023

Vi bor i 4. etasje uten heis i en bygård i Oslo, og engasjerte Bod og Bedring til å hjelpe oss å få ryddet to rom som over tid har blitt stående som overfylte roterom. Ryddingen har blitt utsatt i årevis, men med hjelp av Bod og Bedring fikk vi endelig sortert, ryddet og tømt rommene. Nå har vi fått nye 16 m2 uten å måtte flytte eller kjøpe nytt! Det var en stor lettelse for oss at Bod og Bedring bar tingene ned alle trappene og fikk kjørt det bort. Vi har fått et ryddigere og større hjem, samtidig som vi har gitt mange fullt brukbare ting videre til det lokale loppemarkedet. Bra for oss og bra for miljøet! Vi anbefaler Bod og Bedring på det varmeste!

Bente, Ullevål

03.Apr 2023

Jeg er svært takknemlig for å ha fått hjelp av Bod og Bedring. Roterommet i kjelleren ble forvandlet til en hyggelig kjellerstue mens jeg var på jobb. Det var en god investering!

Grete, Hellerud

14.Dec 2022

Tusen takk til Bod og Bedring for at vi endelig fikk gjort om roterommet til et trivelig gjesterom. Og det uten at vi kjøpte noe nytt!

Klaus, Ullevål Hageby

19.Sep 2022

Jeg er så lettet. Jeg har fått hjelp til å rydde, kaste og få orden i tingene mine. Ved å bruke Bod og Bedring slapp jeg å belaste barna mine.

Kirsti og Dag, Ekeberg

20.Jan 2020

Vi er veldig fornøyde med hjelpen vi fikk av Anne Brit! Fargene hun valgte ut til stua vår framhever resten av møblementet og utsikten mot byen. Vi stod selv for oppussingen etter innspill fra Anne Brit, og vi ble overrasket over hvor enkelt det kan vere å gjøre en stor endring!

Marit, Kapp/Toten

18.Nov 2019

Jeg er så fornøyd med hjelpen fra Bod og Bedring! Etter at Anne Brit var på besøk har jeg virkelig skjønt hvor viktig det er å rydde underveis og ikke bare ta et skippertak av og til. Jeg er veldig motivert til å holde det ryddig og organisert hjemme nå, jeg har allerede laget meg flere ryddeplaner som jeg skal ta tak i på egen hånd!

Ramya og Prasantha, Tøyen

19.Nov 2018

Å engasjere Bod og Bedring ga meg motivasjon og jeg innså at uansett hvor kaotisk ting er, er det likevel fullt mulig å komme i mål! Jeg finner enklere frem til ting jeg ser etter, jeg er mer glad og mindre stresset! Hverdagen har blitt mye enklere, og vi har må mulighet til å bruke tiden vår på det vi har lyst til. Jeg har fått en frihetsfølelse fordi det er jeg selv som styrer livet mitt, og ikke tingene mine. Takk Bod og Bedring!


Marianne, Skjetten

26.Apr 2018

Takk for super hjelp med å sortere og rydde i alle klærne mine. Samt fantastisk hjelp til å finne fram til snitt og farger som passer meg. Nå blir det lett å holde orden – og en fryd å åpne klesskapet!

Jeg anbefaler Bod og Bedring til alle som trenger å rydde i klærne sine. Anne Brit er helt fantastisk!

Kristin og Marianne, Kjelsås

31.Jan 2018

Er veldig fornøyd med vår nye bod! En fryd å komme inn der å se den nærmest katalogiserte ordenen det nå har blitt. Takk for det! Superbra jobba!

Ann, Asker

06.Nov 2017

Anne Brit lyttet til meg, forsto min stil, ønsker og livstil, og klarte å gi et trist mørk leilighet sjel. Hun veiledet, trøstet, og utfordret meg gjennom hele prosessen av å skape et nytt hjem. Stor takk og takknemlighet til Anne Brit!

Anniken, Ulvøya

30.Aug 2017

Bod og Bedring er perfekt når man trenger orden og opprydning av bod, loft, garasje, eller hvilket som helst rom. For en fantastisk opplevelse det er å komme hjem til tellekanter og oversiktlig bod! Takk Anne Brit!

RYDDEPROSJEKTER

Her kan du ta en titt på noen enkeltoppdrag vi har gjort hos kunder, der vi går litt mer i dybden rundt ryddeprosessen:

bottom of page