top of page
OM OSS

Anne Brit vokste opp på en gård utenfor Mosjøen. Med en hverdag som var preget av mye "sjauing", ble hun derfor praktisk anlagt og god til å jobbe fysisk. Videre utdannet hun seg som siviløkonom, og har 25 års erfaring som leder og rådgiver innen ulike bransjer. Den røde tråden i hennes arbeidsliv har vært å utvikle, skreddersy og gjennomføre prosjekter sammen med kunder, samt motivere og inspirere andre til å gjennomføre ønskede endringer. 

Bod og Bedring jobber utifra en teori om at det ytre gjenspeiler det indre. Ved å få hjemmet i orden, gjennom grundig sortering, organisering og rydding, vil det frigjøre plass i tankene til å ta fatt på andre utfordringer i livet. Vi anerkjenner den enorme effekten et ryddig hjem kan ha i en stressende hverdag, og vet at hver enkelt kunde har ulike behov og ønsker vi retter oss etter. 

Miljø og bærekraft er noe vi verdsetter høyt, og jobber aktivt med å la kundene våre se verdien i gjenbruk. Vi gir tingene og rommene dine et nytt liv gjennom enkle tiltak som rydding, organisering og enkel oppussing, som igjen gir deg en ny følelse av frihet og trivsel. Vi følger også råd og retningslinjer når det kommer til resirkulering og gjenvinning, og sørger for å opprettholde en høy standard når det kommer til nettop dette.

BOD OG BEDRING - RYDDER DEG FRI!

profesjonelle organiserere.JPG

Bod og Bedring ble startet av Anne Brit Storvik 2016, som da var en av landets første bedrifter som hjalp mennesker med rydding og organisering. Anne Brit hadde en drøm om å gjøre sine interesser til jobb, og skapte sin egen arbeidsplass der fysisk og praktisk jobb med mennesker var fokuset. Med et brennende ønske om å hjelpe andre se verdien i et ryddig hjem, fritt fra rot og forstyrrelser, har hun etablert et solid konsept hennes mange kunder får god glede av.

Organiseringshjelp.png
Ryddige hjem.png
VÅRT TEAM

Vi i Bod og Bedring elsker rydding og organisering, men vi er også minst like glad i å jobbe direkte med mennesker. Vi brenner for å gjøre andres hverdag litt enklere, ved å skape en rolig og harmonisk atmosfære tilrettelagt for hver enkelt. 

ANNE BRIT STORVIK
Grunnlegger
Profesjonell organiserer Anne Brit.JPG

Info kommer

amanda Eide 
Profesjonell organiserer
Profesjonell organiserer Amanda.JPG

Info kommer

JENNY
Profesjonell organiserer
Profesjonell organiserer Jenny.JPG

Info kommer

anine larson
Profesjonell organiserer
Profesjonell organiserer Anine.JPG

Jeg har alltid elsket rydding og organisering, og spesielt den følelsen jeg får når jeg har fullstendig oversikt. Som småbarnsmor er dette alfa-omega. Det er en stor glede å kunne dele denne lidenskapen med andre, og være med på gjøre andres hverdag litt enklere gjennom Bod og Bedrings ryddemetoder. Jeg setter enormt stor pris på kontakten jeg får med kundene våre - alle er forskjellige, og det er det som er spennende!

HVEM HJELPER VI?

Vi har siden 2016 hjulpet kunder i alle livsfaser- og livssituasjoner, og anerkjenner at hver kunde er unik med ulike behov.

Ryddehjelp.png

Vi hjelper deg som drømmer om en enklere hverdag preget av mindre leting og rydding. Vi hjelper deg som lenge har tenkt at du skulle fått orden i boden men ikke aner hvor du skal begynne. Vi hjelper deg som så gjerne skulle hatt mer oversikt over tingene dine, men sliter med helseutfordringer som gjør det vanskelig. Vi hjelper deg som svømmer i ting du ikke trenger, men har ikke tid i hverdagen til å rydde opp.

Uansett hvilket utgangspunkt du har, sitter vi med erfaringen, kunnskapen og motivasjonen til å ta tak i det som holder deg tilbake, og vi gjør det helt på dine premisser. Vi har omsorg og respekt for alle mennesker, og lover å gjøre vårt ypperste for å skape en bedre hverdag for deg og dine. 

La oss hjelpe deg på veien fra rot til trivsel.

BRANSJEN VÅR

Til tross for at vi har jobbet med dette siden 2016, er "ryddebransjen" relativt ny i Norge. Andre steder i verden, særlig i USA, er dette et mye vanligere yrke, med solid forskning, foreninger og godt etablerte selskaper.

Her i Bod og Bedring anser vi ikke våre kollegaer på feltet som konkurrenter, og ser verdien i samarbeid for å nå ett felles mål - å hjelpe folk mot en enklere hverdag gjennom rydding og organisering.

Vi er derfor svært åpne for samarbeidsmuligheter med andre aktører - kontakt oss gjerne hvis du driver med det samme, vi elsker å skape nye bekjentskap og relasjoner med likesinnede!

bottom of page