Søk
  • Bod og Bedring

Tre tips til en ryddig bod

Mens vi venter på våren er det deilig å kunne føle seg litt produktiv. Hva med å ta tak i noe du har utsatt lenge – nemlig rydding av den stappfulle, uorganiserte kjeller- eller loftsboden? Vi er her for å hjelpe deg med noen tips på veien!
1. Start med å rydde ALT ut av boden. Legg innholdet utover slik at du får oversikt, og sortér tingene i tre hauger: Beholdes, selges/gis videre og kastes. Rengjør deretter den tomme boden.


2. Kjøp inn gode, robuste hyller og rikelig med gjennomsiktige plastkasser. Gruppér deretter alt som skal beholdes i kategorier som naturlig hører sammen. Julepynt i én kasse, verktøy i en annen og sommerleker i en tredje. Kjøp selvklebende merkelapper og merk alle kassene med innhold.


3. Lag et godt og logisk system. Bruk litt ekstra tid på å lage et smart system, slik at alt i boden har sin faste plass. Slik blir det mye lettere å holde boden ryddig over tid. Det kan for eksempel vere lurt å plassere det du bruker oftest nærmest døra. Du kan også utnytte ledig plass på veggene til å montere oppheng for skiutstyr og sykler. Pass på å plassere plasteskene slik at merkelappene er godt synlige i boden, og pass på at ingenting står gjemt – det man ikkje ser, glemmer man at man har! Ikke gi deg før alt har fått sin faste plass.


Lykke til med bodryddingen!

793 visninger0 kommentarer

Langhusveien 4,

1409 Ski

Tlf: 920 84 992

Mail: post@bodogbedring.no

FINN OSS PÅ FACEBOOK

TA KONTAKT