top of page
  • Forfatterens bildeBod og Bedring

Gaven til den som har alt (for mye)!

Oppdatert: 3. jul. 2023

Hva er vel vanskeligere enn å pønske ut gaver som faktisk gjør en forskjell? I Bod og Bedring tilbyr vi gavekort på alle ryddetjenester! Hva med å gå for en gave som betyr noe?


Profesjonell ryddehjelp gavekort

Hjelp i hverdagen

Hva med å gi bort en ryddig kjellerbod til den travle småbarnsfamilien? Har den nyskilte vennen din problemer med å få tingene til å passe inn i ny leilighet? Eller trenger bestemor hjelp til å rydde og organisere i skuffer og skap?


I Bod og Bedring har vi lang erfaring med å rydde og sortere oss fram til et enklere liv for kundene våre. Ved å lage gode systemer kan vi hjelpe mennesker i uendelig mange livssituasjoner og med ulike utfordringer.


Vi gjør det lettere for eldre å bo hjemme lengre ved å blir kvitt oppsamlet rot og begrense eiendeler til bare det man faktisk trenger. Vi rydder loft, kjeller, bod, kjøkken, stue, gjesterom og soverom, og frigjør plass for småbarnsfamilier som trenger all mulig ledig plass. Vi tilpasser hjemmet til hjelpetrengende, kronisk syke eller handikappede sånn at det praktiske i hverdagen blir så lett som mulig.


Gavekort fra oss

Et gavekort fra Bod og Bedring kan brukes til akkurat det mottakeren trenger, og omfanget vil bli avtalt når Bod og Bedring kommer på befaring. Som giver har du mulighet til å fritt bestemme verdien på gavekortet, og mottaker kan alltid utvide beløpet om man vil ha mer hjelp.


Eksempel

For 5000 kr kan du få ryddet og organisert et helt rom – for eksempel stue eller kjøkken. Dette inkluderer: Tømme rommet for ting, vaske, sortere, ommøblere, få lagt ut annonser på Finn.no og kjøre ting til gjenbruksstasjon. Dette tar én hel eller to halve arbeidsdager.


Bestilling av gavekort

For å bestille gavekort på våre nettsider, fyller du inn gavekort-skjemaet på siden "Tjenester". Om du er usikker på beløpet på gavekortet og vil ha mer informasjon først, kan du fylle inn feltene merket med stjerne* og legge ved en beskjed, så følger vi deg opp på mail eller telefon.


Kjøpet ditt er ikke fullført før vi er enige, og du har mottatt faktura og vårt digitale gavekort på mail. Gavekortet kan du enten skrive ut og fylle i selv, eller du kan få gavekortet tilsendt i posten.


202 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires

Les commentaires n'ont pas pu être chargés.
Il semble qu'un problème technique est survenu. Veuillez essayer de vous reconnecter ou d'actualiser la page.
bottom of page