top of page

Tjenester vi tilbyr 

RYDDING & ORGANISERING

GARDEROBE

OPPUSSING & INNREDNING

COACHING

PERSONLIG ASSISTENT

GAVEKORT

Vi rydder bod, garasje, loft, kjeller, terrasse og hage. Overflødige ting sorteres, gis bort, selges, leveres til gjenbruk, pakkes ned og merkes. Vi lager forslag til enkel oppussing samt møblerer og styler med det du allerede har.

Etter rydding bistår vi gjerne med forslag til farge- og materialvalg i forbindelse med oppussing av boligen din, samt innredning og interiør – oftest basert på det du allerede har.

Som en del av oppdragene coacher vi deg i hvordan etablere og forbedre gode hverdagsrutiner, slik at hjemmet ditt fungerer og rot ikke hoper seg opp. Sammen rydder

vi både i hjemmet og i hodet for å få fokus på det som er viktig i livet. 

Har du «ingenting å ha på deg»? Bod og Bedring samarbeider med to av Norges dyktigste farge- og stilkonsulenter. Etter å ha funnet din stil og dine farger, setter vi sammen ferdige antrekk basert på det du har. Vi sorterer og organiserer klærne inn i skap og skuffer, og resten gir vi videre til ideelle organisasjoner.

Sykdom, skader eller alderdom gjør at mange opplever at hverdagslige oppgaver vokser deg over hodet. Bod og Bedring har etter hvert lang erfaring i å bistå. Vi avlaster pårørende på en diskré måte; profesjonelt og med omsorg. 

Kjenner du noen som trenger en eller flere av Bod og Bedrings tjenester? Vi har gavekort på valgfritt beløp! Vår erfaring er at for enkelte kan dette være kickstarten man trenger for å starte en god prosess.

Slik jobber vi 

Vårt mål er at prosessen skal være enkel og smidig for deg fra start til slutt. Vi bryr oss om både deg og hjemmet ditt, og sørger for at du får et nytt hjem – og et nytt liv.

 

Til å begynne med kommer vi på en gratis befaring; her vil vi gå gjennom hvilke utfordringer du står overfor, samt hva du ønsker at vi skal gjøre. Deretter vil du få et uforpliktende tilbud på mail, med en kort beskrivelse av jobben. Ved noen prosjekter jobber vi sammen med deg, ved andre prosjekter gjør vi hele jobben for deg. Vi er fleksible og møter dine behov og ønsker.

Bod og Bedring legger vekt på respekt og å ivareta ditt privatliv. Det vil derfor bli skrevet en kontrakt med taushetserklæring.

Priser

Vanligvis ligger vår timepris på 680 kr eks. mva.* Vi vil etter en uforpliktende befaring gi deg et tilbud og et estimat på hvor lang tid vi ser for oss at vi kommer til å bruke.

 

Hva koster det å rydde en bod?

Dette kommer selvsagt veldig an på størrelse, hvor full den er, hva som befinner seg i den, og i hvor stor grad du ønsker å delta i prosessen. Som oftest bruker vi mellom 12-18 timer på en helt stappfull bod på 3-5 m2. Prisen blir da på rundt 10 000 kr eks. mva. I tillegg kommer innkjøp av for eksempel plastkasser på ca 1000-2500 kr per bod.

*Ved større oppdrag eller spesielle ønsker kan andre priser gjelde.

Befaring

Bestill en gratis befaring

Som første steg i prosessen kommer vi på en uforpliktende befaring for å se hvordan vi best kan hjelpe deg!

Takk! Forespørselen er sendt.

Gavekort

Bestill et gavekort

Dette gavekortet gir deg mulighet til å benytte
tjenester fra Bod og Bedring.

 

Et gavekort fra Bod og Bedring kan brukes til akkurat det mottakeren trenger, og omfanget vil bli avtalt når Bod og Bedring kommer på befaring.

 

Som giver har du mulighet til å fritt bestemme verdien på gavekortet, og mottaker kan alltid utvide beløpet om man vil ha mer hjelp.

Les mer om gavekort her

Takk! Forespørselen er sendt.

Andre spørsmål?

bottom of page